Profiel FB-tax

Onze visie

Iedereen heeft met fiscaliteit en dus belastingrecht te maken, privé en/of zakelijk. Omdat de wereld om ons heen continu verandert, verandert ook de belastingwetgeving. Dat zorgt ervoor dat fiscaliteit complex kan zijn, in het bijzonder voor vermogende particulieren en (internationale) ondernemers.

De invloed van fiscale issues op zakelijke beslissingen is groot. In de privésfeer is die impact vaak nog groter omdat persoonlijke beweegredenen zwaar kunnen doorwegen. FB-tax levert correcte en rechtszekere oplossingen voor een belastingvraagstuk en verenigt die met uw persoonlijke doelstellingen.

Onze werkwijze

Wij vinden dat een goed advies en een rechtszekere oplossing maatwerk moeten zijn, inhoudelijk correct én helder. Of het gaat om het veilig stellen van vermogen, een verdeling van vermogen, een oplossing voor een belastinggeschil, een geschil voor de rechtbank, belastingadvies of het overlaten van uw onderneming.

Wij zien diversiteit als een uitdaging: geen enkel persoonlijk of zakelijke vraagstuk is ons te complex. Wij gaan altijd voor de beste persoonlijke oplossing.

No-nonsense, integer en lange termijn zijn woorden die ons typeren: wij investeren in onze klanten zodat klanten graag bij ons terug komen. Het tarief dat wij hanteren is marktconform. Door de kleine omvang van ons kantoor bent u verzekerd van strikte vertrouwelijkheid.

Vrijblijvend
kennismakingsgesprek

Engagementen van advocaat Ferenc Ballegeer

  • Vrijwillig wetenschappelijk medewerker opleiding notariaat @ Vrije Universiteit Brussel (VUB)
  • National Representative voor België @ Association Internationale des Jeunes Avocats (AIJA) (2018-2021)
  • Chair Regional Taxes Task Force – member Legal & Taxation Committee @ American Chamber of Commerce in Belgium (AmCham Belgium)
  • President Election Committee @ Association Internationale des Jeunes Avocats (AIJA)
  • Lid @ Estate Planning Skill Group Vlaams-Brabant & Limburg (EPSG)
  • Aanstelling als lid van selectie- en evaluatiecommissies van de Brusselse mandaathouders in opdracht van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering (2017-2019)